خوراک کتاب

کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز

ارسال شده توسط: admin/ 220 0

هنر آشپزی جز این نیست که ما اولاً یاد بگیریم از هر غذایی چنان که باید لذت ببریم و ثانیاً بتوانیم اسباب این لذت را برای دیگران فراهم کنیم. برداشتن گام اول بر عهدهٔ خود شماست. گام دوم را هم البته باید خود شما بردارید، ولی در این کار ممکن است «کتاب مستطاب آشپزی» به شما کمک کند.

وقتی که سراغ قفسه کتاب‌هایتان می‌روید و کتاب آشپزی را برمی‌دارید قاعدتا بایستی دنبال یک دستور آشپزی مثلا برای نهار ظهر بگردید اما قلم دریا بندری به حدی جذاب است که می‌نشینید و کتاب مستطاب آشپزی رامثل یک رمان عاشقانه می‌خوانید.

 

 

کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز؛

با نویسندگی نجف دریابندری به کوشش و همراهی همسرش فهیمه راستکار

تهران، نشر کارنامه، 1378؛ در دو جلد و 1968 صفحه موضوع: آشپزی قرن 20 میلادی

 

 

 

 

نخستین نکته‌ای که خواننده ی گرامی باید بداند این است که هیچ کس با خواندن کتاب آشپزی آشپز نمیشود؛ اما نکته‌ی دوم این است که هیچ آشپزی و نیز هیچ کسی که خیال آشپز شدن داشته باشد از کتاب آشپزی بی‌نیاز نیست. هیچ قریحه‌ای بدون آموزش به جایی نمی‌رسد و هیچ آدمی نیست که نتواند با آموزش قریحه‌های خفته و نهفتهٔ خود را بیدار و شکفته کند. بنا بر این هر کسی که مختصر قریحه‌ای داشته باشد، می‌تواند با آموزش خود را به صورت نوعی هنرمند درآورد.

 

به نقل از گودریدز

 

ارسال دیدگاه

لطفا یک نظر بنویسید.
لطفا نام خود را وارد کنید
لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.
لطفا یک ایمیل درست وارد کنید