غذاهای محلی

02

مه
2018
میرزا قاسمی رشتی
ارسال شده توسط: هم‌خوراک /750
میرزا قاسمی یکی از پیش غذا‌های اصیل شمالی است که کنار مخلفات مختلفی سرو می‌شود. این پیش غذای خوشمزه در سراسر ایران محبوبیت خاصی دارد. میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان، والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار، ابداع شده است و به نام او نیز ثیت شده است. چاشنی اصلی این غذا سیر […]
مشاهده جزئیات

02

مه
2018
لخ لخ بوشهری
ارسال شده توسط: هم‌خوراک /690
لخ لخ از غذاهای محلی استان بوشهر است. این غذا به دو صورت درست می‌شود یکی با لیمو عمانی و دیگری با تمر هندی مواد لازم برای ۴ نفر: ماهی (بهتر است از ماهی شیر یا قباد، هامور یا سنگسر سفید استفاده شود برای هر نفر حدود ۲۰۰ گرم سبزی ماهی که شامل شوید و […]
مشاهده جزئیات