شیرینیجات

13

ژوئن
2018
مربای شاتوت
ارسال شده توسط: هم‌خوراک /1330
مربای شاتوت خون ساز است جادوی ترش و شیرین که مصرف آن برای مبتلایان به کم‌خونی توصیه شده‌است. طبع شاتوت سرد و‌ تر و مربای شاتوت معتدل بوده؛ مربای شاتوت حاوی انواع ویتامین های A ،E ،C و B کمپلکس، B۳ ،B۶ ،K، آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم و اسید فولیک است. خواص مربای شاتوت مربای […]

02

مه
2018
کلمپه کرمانی
ارسال شده توسط: هم‌خوراک /600
کلمپه از شیرینی های اصیل و سنتی ایرانی است که قصد داریم در این بخش روش تهیه آن را به شما آموزش دهیم. خمیر این شیرینی و موادمیانی آن باید به صورت جداگانه تهیه و سپس با هم ادغام شوند این شیرینی مخصوص مردم کرمان است و با طعم ها ،چاشنی ها و افزودنی های […]

02

مه
2018
کیک یزدی
ارسال شده توسط: هم‌خوراک /550
کیک یزدی یک کیک خوشمزه ایرانی است که بعنوان عصرانه با چای و قهوه میتوانید سرو نمائید. برای پخت کیک یزدی ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته با همزن کمی بزنید و سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید بعد کم کم شکر را اضافه نمائید و خوب هم بزنید تا شکری ته ظرف […]