آشپزخانه محلی

27

ژوئن
2018
بوم گردی حاج داوود بزرگمهر
ارسال شده توسط: هم‌خوراک /2510
شاید رفتن به کرج و درواقع استان البرز امروزی برای خیلی از ما غیر منطقی به نظر برسد. کرج شهری ییلاقی برای ساکنین تهران به حساب می‌آمد و با باغات سیب و گلابی خود بیشتر شهری بین راهی برای رفتن به «شمال» به حساب می‌آمد. اما این روزها سفر رفتن دیگر به طی کردن مسیری […]

07

مه
2018
اقامتگاه بومگردی الیما
ارسال شده توسط: هم‌خوراک /1110
خوراکی‌های الیما توسط زنان روستایی به طور کاملا محلی و با رعایت اصول بهداشتی طبخ می‌شود. در آشپزخانه الیما می‌توان طعم جدید غذاهای محلی را تجربه کرد. خوراکی‌هایی که غذاهای محلی ایرانی و بختیاری هستند و با مواد اولیه‌ی تازه و ارگانیک پخنت می‌شوند. آشپزختنه‌ی باز این اقامتگاه این امکان را به شما می‌دهد که […]

07

مه
2018
خونه مادر جون
ارسال شده توسط: هم‌خوراک /750
خونه مادرجون موقعیتی را به وجود آورده که حتی کسانی که آن را برای اقامت هم انتخاب نمی‌کنند بتوانند از غذاها و نوشیدنی‌های محلی و ارگانیک به صورت آزاد استفاده کنند. بیشتر فرهنگ منطقه تنکابن و رامسر شبیه به مناطق شرق گیلان است. از نظر گویش، فرهنگ و البته غذا. ۱۷۰ نوع غذای محلی در […]